horny twink blade woods getting fucked hard anally.go to my site b4busty ava parker fucked like a spring chicken.

Historie

apenrotsSpeeltuin De Klimbim is als stichting opgericht in 1962 door een aantal vrijwilligers voor de kinderen uit Waalre. Ze wordt nu nog steeds door vrijwilligers geleid. De toestellen werden grotendeels zelf ontworpen en in elkaar gezet. Een goed voorbeeld hiervan is de toren van de oude hoge glijbaan waaraan de kabelbaan was bevestigd. In 1968 plaatste de gemeente een betonnen gebouwtje voor het opbergen van materialen en het voorzag ook in een aantal wc’s.

Vanaf midden tot eind jaren zeventig zijn de huidige bestuurders actief geworden. Langzamerhand is de staat van onderhoud verbeterd. Er kwam een nieuwe omheining. Het betonnen gebouwtje werd aan de buitenzijde met hout bekleed en een aantal nieuwe toestellen werden aangekocht. De speeltuin ontwikkelde zich stilaan tot een regionale speeltuin en het bezoekersaantal nam dienovereenkomstig toe.

Er kwam ook meer aandacht voor veiligheid. Op wens van het bestuur kwam de toenmalige keuringsdienst van waren ieder jaar de speeltuin controleren.

In 1995 verdwenen de oude hoge glijbaan, toren en kabelbaan om plaats te maken voor in eigen beheer ontwikkelde opvolgers. Als gevolg van Nederlandse veiligheidswetgeving hebben we de toenmalige trekpleister DE APENROTS, een unieke combinatie van metalen buizen en betonnen elementen af moeten voeren. Eenzelfde lot onderging ook de familieschommel.

In 1999 heeft de grootste renovatie plaatsgevonden tezamen met de uitbreiding van de speeltuin naar ruim 6000m2. De speeltuin werd eveneens geschikt gemaakt voor gehandicapte kinderen.

In 2014 is het nieuwe gebouw geopend!

tube