horny twink blade woods getting fucked hard anally.go to my site b4busty ava parker fucked like a spring chicken.

Speeltuin “de KLIMBIM” Voortaan rookvrij per  1 juli  2018

Een samenleving waarin opgroeiende kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken, daar wil de speeltuin de klimbim in Waalre graag een bijdrage aan leveren.

De speeltuin aan de Eikenlaan in Waalre is daarom vanaf 1 juli 2018 ROOKVRIJ.

De stichting vraagt alle bezoekers van de speeltuin om op het terrein niet te roken om hiermee het goede voorbeeld te geven aan de kinderen.

Volgens Huub Lanters (voorzitter van de speeltuin) wil iedereen dat kinderen kunnen spelen in een gezonde en veilige omgeving.

In een rookvrije speeltuin is er ook minder kans op brandwonden, of kinderen die die peuken oppakken en in hun mond stoppen.

Volgens Huub is uit onderzoek bovendien gebleken, dat het zien van rokende mensen kinderen aanzet om zelf ook te gaan roken, kinderen kopiëren graag het gedrag van anderen.

Huub benadrukt dat iedereen welkom blijft in de speeltuin.

We vragen rokers alleen om dit niet meer binnen de hekken van ons terrein te doen Deze stap van het bestuur van speeltuin de Klimbim  sluit perfect aan bij de wens Van het longfonds, hartstichting en KWF kankerbestrijding om de omgeving waar veel kinderen komen rookvrij te maken.

Het longfonds helpt speeltuinen om rookvrij te worden, dit in het kader van de Campagne “op weg naar een rookvrije generatie

 

 

tube